3. července 2015

10 činností svobodné ženy

Poslední dobou se to kolem mě až podezřele často páruje, rodí se děti a sdílej se svatební videa. Tak jsem si řekla, že je načase se nad sebou zamyslet. A došlo mi, že existujou super věci, který můžete dělat jenom tehdy, když jste svobodná. Protože dokud hrajete jen sama za sebe, můžete si úplně v klidu dovolit dělat třeba tohle:

1. Zkoumat svoje póry na nose do půl druhý do noci. Pár si jich vymáčknout a při prvním ranním pohledu do zrcadla si za to vynadat. A pak to precizně zapatlat make-upem tak, abyste zase byla krásná.

2. Číst si aktuální čísla časopisů, nejen jima listovat a pak je odložit na „až-budu-mít-čas“. Protože pak už je znova nikdy neuvidíte.

3. Vyzkoušet v drogérii všechny vzorky kosmetiky, kterou jste si vždycky chtěla koupit, ale nikdy jste to neudělala. A koupit si jí.

4. Nanosit si do kabinky obchodu s oblečením nechutný množství věcí, který si ani neplánujete koupit. A nekoupit si je, jen si všechno hezky pomalu vyzkoušet.

5. Rejpat se v nose, škrábat se na zadku nebo si čuchat k podpaží tak dlouho a často, jak jenom budete chtít.

6. Mít koupelnu jenom pro sebe - all day, every day. Bez keců, že jste tam dlouho. Bez keců, že vyplácáte všechnu teplou vodu. Bez keců kohokoliv. Ráj.

7. Jíst jedno jídlo třeba třikrát po sobě, tudíž tři dny nevařit a čtvrtej si něco objednat, protože se blíží víkend.

8. Slíbit si, že přijdete domů do tmy a přijít až se zpěvem ptáků. Vyspat se z toho do dvanácti a zbytek dne rozjímat o tom, co se tu noc vlastně stalo. A to všechno úplně bez výčitek.

9. Bejt naštvaná, když jste fakt naštvaná. Žádná nucená přetvářka kvůli rodinný pohodě, klidně se vyvztekejte po svým.

10. Snít o tom, jaký to bude, až přestanete bejt svobodná. Takový ty sny o tom, že až budete fakt bohatá, koupíte si soukromej ostrov v Tichomoří, štěně a toho chlápka z reklamy na Old Spice. A pak už se fakt usadíte a...


Nechte si ty iluze, budou se vám ještě setsakra hodit. Do tý doby zdálky pozorujte životy svejch vdanejch spolužaček a kamarádek s kočárem a užívejte si všechno, co je na svobodným životě skvělý.

1 komentář:

  1. Minimálně body 1 a 5 se dají dělat i ve svazku manželském, bod 9 se taky praktikuje bez ohledu na rodinu (a ještě si můžeš vylejt vztek na partnerovi/dětech), bod 7 je běžná situace chudších rodin, ovšem to objednávání jídla se nekoná:-(
    A naopak ti tam chybí, že můžeš mít vícero partnerů/střídat je, aniž by ti někdo hrozil rozvodem;-)

    OdpovědětVymazat